Engedjen meg néhány szót magunkról!

Itt jönne az a tipikus szövegrész, ahol méltatjuk magunkat: hogy milyen nagy múlttal rendelkező cég vagyunk; és ilyen, meg olyan cégek elbújhatnak mellettünk… DE! Ez NEM igaz!

Az igazság ezzel szemben az, hogy nemrégiben kezdtünk, és tudjuk, hogy rajtunk kívül vannak még hasonlóan nagyon jó chiptuning cégek is, akik nem egy előre legyártott, apróbb módosítással ellátott programot töltenek fel a vezérlőbe – és ezt még minőséggel is végzik.

Viszont azt garantálhatom, hogy az általunk készített chiptuning (program) 7 év tapasztalattal készül, egyedileg az Ön autójához, és magas minőséget képvisel.

Eszközeink a felső kategóriás gépek közé tartoznak (nem kínai utánzatok), emiatt hibamentes írást/olvasást végeznek, így módosítás után is garantáltan felismeri a márkaszerviz gyári gépe is, ha rádugják: zavartalanul és nyom nélkül tudják diagnosztizálni az autót.

Műhelyünk két részből áll:

  • az egyik részén végezzük a finomhangolást, Chiptuningot,
  • a másik részén pedig az autószerelés folyik – ha esetleg a diagnosztika során bármilyen hiba állna fent az autónál, amit a módosítás előtt el kell végezni (ezt akár helyben is meg tudjuk oldani).

Amennyiben elnyertük megtisztelő bizalmát, forduljon hozzánk – nem fog csalódni! A professzionális munka nálunk csak alap!

A DP-Tuning Csapata